Tina & Jimmi H Paulin
Æblehaven 5, Hedegård,
7323 Give - tlf. 75 73 34 00

 

 
 
 

   
29.10.2014 Så skete det - her til aften fødte Hailey 8 fine hvalpe - 5 hanner og 3 tæver.
Hailey klarede det hele meget flot og passer rigtig godt på de små.
   
21.10.2014 Så er vi sikre på, at Hailey er med hvalpe !!!
Hvalpene kommer til verden omkring den 5. november - vi glæder os meget til at få et kuld hvalpe i huset igen o",)
Hailey klarer det rigtig godt og har stadig en god energi på gåturene, men hun er ved at være tynget af den store mave.
Se informationer om kuld von HaiBlik
her
   
01.09.2014 Så er Hailey og jeg vel hjemme igen, efter en lang tur hjem fra Holland - men det var besværet værd.
Hailey blev parret 4 gange med Blikzem (Qunack's Favor Mr. Moustache), så nu krydser vi fingre for at der kommer hvalpe om 2 måneder o",)
   
28.06.2011 SÅ SKETE DET ENDELIG !!! I dag blev vores nye hvalp født ved Kennel Zwarte Bellen Hoeve i Holland. Jeg (Tina) har ventet spændt på denne dag, da det sidste kuld hvalpe jeg skulle have en hvalp fra, uheldigvis alle var dødfødt ;o(
Det blev til 6 hvalpe - 2 hanner og 4 tæver. Jeg skal have en tæve, så det er dejligt at der er nogle at vælge imellem ;o)
Interesserede kan se mere under Nest "Jikke"
her
   
02.12.2010 Dagen, som specielt jeg (Tina), havde ventet spændt på. Men dagen bragte desværre ikke gode nyheder. Alle Anatevka's hvalpe var dødfødte, så der blev ingen hvalp til mig i denne omgang ;o(
   
13.11.2010 I dag havde vi afslutningskonkurrence i DcH Give. Bluey og Jimmi stillede op på hvalpeholdet og fik maksimum point, så det kunne ikke være bedre ;o) Jeg (Tina) stillede op med Sasha i agility og vandt senior-klassen for store hunde - der er stadig gang i den gamle hund ;o)
   
07.11.2010 I dag skulle Bluey udstilles for første gang. Vi var meget spændte på, hvordan han ville opføre sig, da han meget nemt stresser, men han tog hele postyret rigtig pænt og synes bare det var spændende med alle hundene og menneskene. Vi havde en rigtig god dag og Bluey fik også en rigtig fin kritik.
   
28.10.2010
til
31.10.2010
Vi kørte hjemmefra torsdag morgen mod Zutphen i Holland. Turen derned forløb uden de store forsinkelser, og vi ankom til hotellet i Zutphen om eftermiddagen, hvor vi mødtes med de andre danskere.
Fredagen var afsat til hygge og sigtseeing. Esther de Leeuw fra Kennel Dreslion, hvor Inger Louise har købt Nenya, var vores lokale guide. Vi var en tur i den hollandske nationalppark - hold op hvor var det et flot !! Dagen blev afsluttet med sen frokost på en rigtig hyggelig kro midt ude i skoven - og hundende var også med "til bords". tak til Esther for en rigtig hyggelig dag.
Hele lørdag gik med clubmatchen i Zutphen. Vi havde ikke hund med, så vi havde rigtig tid til at studere alle de dejlige kooikere og forsøgte at bevare overblikket, så kunne hjælpe de andre med, hvornår de skulle udstille deres hunde. MEN dagens højdepunkt var mødet med forældre til vores kommende hvalp - faderen Sinn Sissel v.d. Zwarte Bellen Hoeve og moderen Prinses Anatevka van Dyjadin. Anatevka var blevet scannet om onsdagen, og scanningen havde vist at hun var med hvalpe, så nu måtte vi bare væbne os med tålmodighed og vente til 2. december, hvor hvalpene forventedes født.
Alle de danske hunde klarede sig fint til udstillingen, og flere blev blandt de 4 bedste i deres klasser, så det var rigtig dejligt. Sinn Sissel vandt den åbne klasse for hanhunde - der var 24 hunde i klassen, så det var godt gået. Han tabte dog til en champion han i kampen og at blive bedste han, men det var nu alligevel godt gået ;o)
Søndag morgen efter morgenmaden gik turen hjemad - turen hjem gik godt og det var dejligt at komme hjem til Victor og hundene igen!
   
06.06.2010 Så er jagten på de sidste 2 CACIB'er gået i gang. I dag skulle Ticho og jeg (Tina) til den internatioale udstilling i Neumünster. Jimmi og Victor blev hjemme, for at holde styr på vores nye hundehvalp Bluey, som er fuld af KUNSTER. Vi kørte hjemmefra i lange bukser, da det skulle blive overskyet, men da vi nåede Neumünster bagte solen fra en skyfri himmel, så det var dejligt at vi kunne søge lidt skygge under Vibeke og Torbens parasol ;o) Der var 15 kooikere tilmeldt udstilling og heraf var de 4 danske, så vi havde en lille dansk lejr.

Ticho vandt championklassen og fik første point til at blive tysk champion, men det erfarede vi først, da bedømmelserne var færdige i ringen og vi kunne få vores kritik. Under bedømmelsen af championklassen blev den anden hanhund udnævnt til vinder på grund af en misforståelse mellem dommeren og ringsekretæren, så Ticho kom derfor kke i ringen igen til bedste hanhund og BOB (Bedst Of Breed), og vi derfor ikke chancen for at konkurrere om CACIB'et. ØV ØV det burde ikke kunne ske, men det er svært at lave om på så vi må afsted igen. 

   
31.05.2010 Så oprandt dagen som Jimmi har glædet sig til meget længe - vi skulle til Hundested på Sjælland og hente Jimmis nye hvalp Bluey - en bluemerle Australien Shepherd. Vi glæder os til at få ham hjem og komm igang med at arbejde med ham ;o) Bluey får siden egen side her på hjemmesiden senere.
   
22.05.2010 I dag gik turen til Grindsted hvor DcH Grindsted - Billund afholdt kredskonkurrence i agility. Ticho fik endnu en pokal til samlingen i dag - det blev til en 1. plads i agility klasse 1. I agility åben kunne jeg (Tina) ikke huske banen, så det blev til en disk. Vi blev også disket i spring åben, da Ticho ikke mente at han skulle igennem posen men gik oven på den i stedet ;o) I spring klasse 1 blev det til en 3. plads med 1 fejl og 20,31 sek. i tidsfejl - der var ikke mere "fut" tilbage i Ticho, men det havde også været en lang og meget varm dag. 
   
01.05.2010 I dag kørte vi til Hillerød, hvor Ticho skulle udstilles. Kooikeren var de sidste der skulle i ringen, men det var godt det samme for regnen silede ned indtil en halv time før vi skulle udstille ;o) Ticho vandt championklassen og fik det sidste 3. CACIB i Danmark, så nu må vi hellere tage os sammen og komme til nogle udstillinger i udlandet. Vibeke og Torbens Castella vandt over Ticho og blev BIM og dansk champion - et stort tillykke med det!!!
Vi havde en super dag, og hyggede os sammen med de danske og svenske kooiker-vennerne under paraplyerne og i teltene.  
   
25.04.2010 I dag var Ticho og jeg (Tina) til agilitykonkurrence på hjemmebane i DcH Give. - det blev til 2 pokaler en 2. plads i spring klasse 1 og en 3. plads i agility åben. I agility klasse1 fik vi en 5. plads og i spring åben en 8. plads. Vi var 9-15 hunde i klasserne, så selv om Ticho ikke løb så hurtigt i dag, gik det faktisk fint. Han lavede en del fejl i slalom og synes lige at han skulle ud og hilse på i teltene rundt om banen, og så skulle der da også lige snuses efter tæver - han var helt "dopet" sidst på dagen af duften fra de løbske tæver, så jeg måtte arbejde noget, for at få ham igennem det sidste genneløb i spring klasse 1 ;o)
   
06.02.2010 I dag var Ticho og jeg (Tina) til agilitykonkurrence i Ribe. Det var første gang vi skulle prøve at løbe agility indendørs og på gulvtæppe, så vi var noget spændte på, hvordan det skulle gå. Ticho tog det hele meget pænt, men var lidt ukoncentreret under løbene pga. larmen i hallen - det blev til en 2. plads i agility klasse 1 og en 3. plads i spring klasse 1, men vi blev disket i begge de åbne klasser. Alt i alt et rigtig fint resultat, når vi ikke har kunnet træne ordentligt i de sidste 2 måneder pga. sneen.
   
30.01.2010 Så er udstillingen i Fredericia overstået - vi udstillede Ticho i championklassen, men den ungarnske dommer synes ikke han var maskulin nok, så det blev til "very good" og en 2. plads i klassen. Vi havde en dejlig dag med masser af "hunde-snak" med de andre kooiker-venner.
   
23.01.2010 Så har Solo født - det blev til 2 tæver og 2 hanner. Både Solo og hvalpene har det godt. Catarina har lovet at sende nogle billeder i løbet af ugen - de bliver lagt ud på hjemmesiden, når vi modtager dem.

Se mere her

   
12.01.2010 Catarina ringede her til aften og fortalte, at Solo er med hvalpe. Hvalpene forventes født omkring den 27.01.2010. Vi venter spændt på at høre nyt fra Catarina i Sverige sidst i januar.
   
25.11.2009 I dag fik Ticho besøg af Solo fra Sverige - Ticho fik i løbet af 5 minutter charmet hende, og kort efter hang de sammen. Nu venter vi spændt på, om der kommer hvalpe ud af det korte møde.
   
27.09.2009 I dag kørte vi til Hammel, for at se Nenya og Ticho 's hvalpe, inden de "flyttede hjemmefra". Der var sket meget, siden vi så dem for 3 uger siden - der var "fuld fart over feltet" ;o) Alle 7 hvalpe er super skønne og har et dejligt temperament, så dem kan vi vist godt være stolte af ... Nu håber vi bare, at de alle falder godt til i deres nye hjem.

Victor syntes hvalpene var søde, men de kunne nu også være lidt for vilde ;o)

 
 

 

 
   
09.08.2009 Så har Nenya født - det blev til 6 tæver og 1 han. Både Nenya og hvalpene har det godt.

Se mere her

   
12.06.2009 Nenya har været hos os siden i onsdags, og i dag lykkedes det så - det blev til én vellykket parring mellem Ticho og Nenya. Nu skal vi så bare vente ca. 63 dage på at se resultatet.
 
 

 

 
 

 

15.02.2009

I dag var vi til DKK's udstilling i Fredericia. Ticho skulle udstilles i åben klasse og det gik over alt forventning - Ticho vandt sin klasse, blev bedste hanhund og fik sit sidste certifikat, så nu kan han pryde sig med en ny tittel: Dansk champion. Hans mor Frida blev bedste tæve, så det var rent familie-opgør, da BIR og BIM skulle findes. Dommeren valgte Ticho som BIR.

   

Frida (Tutlik's Brown-Eyed Girl Cindi) fra Nala's 4. kuld, var også med på udstillingen. Det var rigtig dejligt at se hende igen - hun er en meget glad og imødekommende hund, og hun tog det hele i stiv arm, selv om det kun er 2. gang hun er på udstilling.
Hun blev udstillet i hvalpeklassen og fik L (lovende) 

   
17.05.2008 I går omkring kl. 14:00 begyndte Nala at gispe og rode rundt i kurven m.v. – opblokningen var begyndt. Vi ventede spændt og omkring kl. 02:15 natten til i dag, begyndte hun at få veer. Hun havde veer hele natten, men der kom ingen hvalpe, så kl. 8:00 kontaktede vi vores dyrlæge, og aftalte at mødes med ham på klinikken 20 minutter efter. Dyrlægen undersøgte, om der var en hvalp i fødsel, men da det ikke var tilfældet, og hun på daværende tidspunkt havde haft veer i over 6 timer uden resultat, besluttede vi at hun skulle have kejsersnit. Hun fik et kejsersnit omkring kl. 9:00, og alle hvalpene var heldigvis i live. Vi var begge med under hele operationen, og tørrede hvalpene, så der kom liv i dem. De var lidt døsige af narkosen, men der kom hurtigt liv i dem, og de kravlede rundt i kurven, for at finde noget at spise ;o)
Ca. 1 time efter operationen tog vi hjem, og Nala begyndte med det samme at gøre hvalpene rene og give den mælk – selv om hun endnu ikke var helt vågen efter narkosen.
 
 
   
27.04.2008 I dag kørte vi ud til en sø med hundene, så de kunne komme i vandet. Sasha sprang i vandet med det samme – hun er jo en toller, og de er meget glade for vand. Der gik heller ikke længe inden Nala var i vandet – tror hun nød det. Hun er ved at være lidt besværet af hendes drægtighed og går ikke helt så stærkt på vores daglige gåture og vil gerne løftes ind i bilen. Ticho er endnu ikke helt fortrolig med at svømme. Han forsøgte mange gange at springe i vandet, men modet svigtede, så han nøjedes med at soppe og skrabe i vandet med forbene ;o)
 
 
   
24.04.2008 Vi har i dag været ved dyrlægen med Ticho, for at få hans hofter og albuer røntgenfotograferet. Billederne så umiddelbart fine ud, men nu må vi bare vente på kennelklubbens bedømmelse af dem. Resultatet kommer ind på Ticho’s egen side under ”Vores hunde”, når vi får dem.
   
22.04.2008 Nala er drægtig. Vi forventer at hvalpene kommer til verden omkring den 15. maj. Hun er begyndt at fylde mere omkring livet, og har en meget god appetit. Hun er nu begyndt at få lidt hvalpefoder blandet i hendes normale foder.
   
17.03.2008 Vi er lige kommet hjem fra Merzen i Tyskland. Det blev til 2 vellykkede parringer mellem Nala og Champ (= Chakotey Marquise v. Jomarquiteira), så nu må vi bare vente og se, om der kommer hvalpe ud af det.